İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Eylül Ayının Cuma Günü Önerileri ✦

Son güncelleme tarihi 31 Aralık 2018

Merhaba arkadaşlar, Eylül ayına da girdiğimize göre, yaz mevsimini atıp, sonbaharı ruhumuza rahatlıkla çekebiliriz öyle değil mi?

Ah, evet ben de görüldüğü üzere sonbahar insanıyım, aslında Eylül insanıyım. Çoğu kişiden bunu duymuşsunuzdur. Kış her ne kadar insanı evlere kapatıp soğuğuyla rahatsız etse de, sonbahar öyle olmuyor. Sonbaharın çok farklı bir ruhunun olduğunu düşünüyorum. Bu ruhu nasıl açıklarım bilmiyorum. Eylül ayı benim için, yeni başlangıçlar, yeni planlar ve geleceğe dair güzel umutlar beslediğim bir aydır. Daha önce Eylül ayının yenilenme ayı olduğunu söyleyebilirdim, ama bu sefer gerçekten de fiziksel ve zihinsel olarak benim için yenilenme ayı olduğunu hissediyorum. Yeni bir ben, yeni arkadaşlıklar, yeni planlar. Yeniliklere her zaman açık bir insan olarak Eylül ayında başladığım herhangi bir şey, zaman içerisinde bana daha verimli ve daha uygun geliyor. Belki de bu durum eğitim yılının Eylül ayında başlamasıyla eş değer olabilir. Çünkü ben hiçbir zaman okuldan rahatsızlık duymadım. Okulum bitti ve hala Eylül de az önce söylediğim yeni planları harekete geçirmek için çabalıyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz, bilmiyorum. Siz de mi benimle aynı düşüncelerdesiniz? Eylül ayı sizin ne ifade ediyor?

Siz düşünün ve sonrasında, aşağıdaki yorumlar alanından benimle paylaşın. Ben de ayınızın verimli geçebilmesi için önerime geçeyim. 🙂

  • Filmler  
    -Yeşil Yol (The Green Mile) | 1999 yapımı – 8,5 puan.
    -Coco | 2017 yapımı – 8,4 puan.
    -Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (Harry Potter and Prisoner of Azkaban) | 2004 yapımı – 7,9 puan.
    -Jumanji; Vahşi Orman (Jumanji; Welcome to the Jungle) | 2017 yapımı – 7,0 puan.
    -Hayat (Life) | 2017 yapımı – 6,6 puan

  • Diziler 
    -Genious | 2017 yapımı – 2 sezonu mevcut – 8,4 puan.
    -Castle Rock | 2018 yapımı – 1 sezon mevcut – 8,3 puan.
    -American Gods | 2017 yapımı – 1 sezonu mevcut – 8,1 puan.
    -Animal Kingdom | 2016 yapımı – 3 sezonu mevcut – 8,1 puan.
    Chanel Zone | 2016 yapımı – 4 sezon mevcut – 7,2 puan.

  • Kitaplar 
    -Esinti (İrem Mumcu) | Herdem Kitap *700 sayfa. (İnceleme için; tık.)
    -Tiffany’de Kahvaltı (Truman Capote) | Sel Yayıncılık *125 sayfa.
    -Demian (Hermann Hesse) | Can Yayınları *211 sayfa. 
    -Karanlığın Sol Eli (Ursula K. Le Guen) | Ayrıntı Yayınları *306 sayfa.
    -Çizgiyi Aşmak (D. H. Lawrence) | Metis Yayınları *248 sayfa.

  • Müzikler ♪ ♫
    -Jonas Blue ft. Jack & Jack * Rise
    -EThe Chainsmokers ft. Emily Warren * Side Effects
    -Maroon 5 ft. Cardi B * Girls Like You
    -LP * Lost On You
    -Selena Gomez * Back To You

Keyifli bir Eylül Ayı geçirmeniz dileğiyle. ♥

 

İlk yorum yapan siz olun

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Mission News Theme by Compete Themes.